Velkommen til Arctic Adventures

Arctic Adventures ble startet av Jens Abild i 2002. Han hadde da jobbet i mere enn 10 år for andre turoperatører i Longyearbyen og ønsket å bruke sin erfaring til å skape gode og trygge opplevelser.

Vi er en liten bedrift som mener at kvalitet og kundetilfredshet er viktig. Vi leverer derfor gode og trygge opplevelser til en rimelig pris. Eksklusivitet er ikke bare et spørsmål om pris og høy pris er ikke alltid en garanti for bedre kvalitet. Vi kjører samme type turer, bruker samme type scootere og utstyr og kjører i tillegg med mindre grupper enn mange andre aktører. Booker man en dagstur hos oss blir man en del av en liten eksklusiv gruppe da vi kjører med maksimalt 6 gjestescootere på våre turer.

Vi arrangerer også rimelige flerdagers turer på forespørsel.

Med vår erfaring og kunnskap er vi det rette valget for større grupper som vil ha et tilpasset opplegg. Vi har i tillegg mye erfaring med transporter, skreddersøm og logistikk for film- og fotoekspedisjoner.

Alle våre scootere er miljøvennlige og stillegående 4-taktere. Våre guider er dyktige, og har lang erfaring med å ferdes i Svalbards barske natur. De er kunnskapsrike, og deler mer enn gjerne sin kunnskap med våre gjester.

Velkommen på tur med Arctic Adventures, vi vil gi dere en uforglemmelig Svalbardopplevelse!

Arctic Adventures

Join us for a fantastic experience

Contact us

An unforgettable Svalbard experience!

Arctic Adventures is a small exclusive alternative to the bigger tour operators. It is run and owned by Jens Abild who has more than 20 years experience working with expeditions, safety and logistics in the Arctic and Antarctic.

We are very flexible and will be pleased to try to fulfill your wishes. We use the same equipment and skidoos as most tour operators and have highly skilled guides. But we are different because we operate with small groups and want to give you an unforgettable experience at a competible price.

Our aim is to deliver the highest standards when it comes to
experiences and equipment and still be the most reasonable alternative.

We offer our services in the following:
- Skidoo trips
- Skiing trips
- Hiking trips
- Transport
- Film and photo logistics
- Science logistics
- Photo safari with skidoo and boat
- Accomodation